Co. προϊόντων Chenghe Wiremesh Anping, ΕΠΕ.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

Αναθεωρήσεις πελατών
Επιχειρήσεις ακεραιότητας, εξασφάλιση ποιότητας, έγκαιρη παράδοση, πρώτης τάξεως μεταπώληση, πολύ καλοί συνεργάτες.

—— Alex

Το κιγκλίδωμά σας είναι πολύ ανθεκτικό και η τιμή είναι λογική.

—— Joseph

Η συνεργασία από το 2010 τώρα, δεν εμφανίζεται ποτέ ποιοτικό πρόβλημα, έγκαιρη παράδοση, πολύ ικανοποιημένη.

—— Μπιλ

Είμαι Online Chat Now

Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.
Κοπή του υλικού Κοπή του υλικού Συγκόλλησης Έτοιμα προϊόντα Φόρτωση Πύλη εργαστήρι Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Chenghe
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. προϊόντων Chenghe Wiremesh Anping, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2014, καλύπτοντας μια περιοχή εάν 20 στρέμματα, με το καταχωρημένο κεφάλαιο 1000000 RMB και περισσότερο από 100 επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό και περισσότεροι από 10 ανώτεροι μηχανικοί. Η επιχείρηση βρίσκεται στη μεγαλύτερη βάση παραγωγής πλέγματος καλωδίων στην Ασία, νομός Hebei Anping, ο οποίος καλώ «Hometown του πλέγματος καλωδίων στην Κίνα», η οποία είναι στο νοτιοδυτικό σημείο του λιμένα Tianjin του κόλπου Bohai, στο νότο του Πεκίνου και Tianjin και κοντινός στο κεφάλαιο επαρχιών Hebei shijiazhuang. Το περιβάλλον είναι ανώτερο και η μεταφορά είναι κατάλληλη.

 

Co. προϊόντων Chenghe Wiremesh Anping, Ltd.is μια συλλογή της έρευνας και της ανάπτυξης, της κατασκευής και των πωλήσεων για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής εμπορικής επιχείρησης πλέγματος καλωδίων. Οι εξοπλισμοί παραγωγής προόδου επιχείρησης και υιοθετούν την πρώτης τάξεως τεχνολογία τήξης και ένωσης. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: Γαλβανισμένο HotDipped κιγκλίδωμα χάλυβα, βαρέων καθηκόντων κιγκλίδωμα χάλυβα, γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα, κομμένο οδοντωτά κιγκλίδωμα χάλυβα, κιγκλίδωμα φραγμών χάλυβα, βήματα σκαλοπατιών χάλυβα που ξύνουν, σύνθετο κιγκλίδωμα χάλυβα, κάλυψη αγωγών σχαρών χάλυβα, κρυμμένη κάλυψη καταπακτών, φράκτης πλέγματος καλωδίων, ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων, πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων και πλέγμα κ.λπ. οθόνης φίλτρων. Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει όλα τα είδη υλικού, προδιαγραφών και ειδικών απαιτήσεων του κιγκλιδώματος χάλυβα, τα οποία είναι όλα σύμφωνα με κινεζικό τυποποιημένο YB/T4001.1-2007 και τα πρότυπα ANSI/NAAMM (MBG531-88) και άλλο σχετικό διεθνές πρότυπο στα προϊόντα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μετάβαση εργαστηρίων, το διάδρομο εργοστασίων και την πλατφόρμα δομών χάλυβα στις βιομηχανίες όπως: ηλεκτρική δύναμη, χημική ουσία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, επεξεργασία λυμάτων, αυτοκινητική κατασκευή και λιμενικός λιμένας. Τα τελευταία χρόνια κρατήσαμε στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων διαφορετικών τύπων πλεγμάτων καλωδίων και κιγκλιδωμάτων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως ως προστατευτικά κιγκλιδώματα στην εθνική οδό, το σιδηρόδρομο, τον αερολιμένα, τις δημοτικές δημόσιες εγκαταστάσεις, τη ζωντανή κοινότητα, το στάδιο, το ανθρακωρυχείο, το λιβάδι, τη στρατιωτική περιοχή και τα σύνορα.

 

Τα προϊόντα μας εκτός από τα προϊόντα πώλησαν στην Κίνα, που εξήχθη επίσης στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία και άλλες θέσεις, από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες όλης της εύνοιας. Καλωσορίζουμε θερμά τους φίλους από όλες τις γωνίες του κόσμου και οι δύο για να πατρονάρουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μας, με την υπόσχεση της κύριας τεχνολογίας, την ανώτερη ποιότητα, την ευνοϊκή τιμή, τις πλήρεις ποικιλίες και τη στοχαστική υπηρεσία. Μας επιθυμούμε συνεργαζόμαστε επιτυχώς και δημιουργούμε το λαμπρό μέλλον από κοινού!

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

Τηλ.:: 86-318-7899 618-150 7588 3919

Φαξ: 86-318-7899618

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)